Tillykke, du er tilmeldt!

Du er med succes registreret til Alberto Villoldos masterclass!

Du modtager nu en e-mail alle de oplysninger, du har brug for for at nyde denne rejse.

KENDER DU ALLEREDE VORES SOCIALE MEDIEKANALER?
Tilmeld dig nu for at komme i kontakt med ligesindede og altid være opdateret

Instagram

Ofte stillede spørgsmål (FAQs)

Hvornår og hvor finder denne masterclass sted?

Vores gratis masterclass Courageous Dreaming med Alberto Villoldo finder sted online, i dit eget hjem eller hvor du end er. Når du tilmelder dig, har du mulighed for at vælge en dato og et klokkeslæt, hvor du kan se din masterclass. Husk at tilføje din valgte lejlighed til din kalender, så du ikke går glip af din chance for at deltage i Villoldos magiske verden.

Hvor længe kan jeg se videoerne i?

Da du har valgt tid og dato for din masterclass, er det vigtigt, at du sørger for, at du er tilgængelig da, ellers går du glip af muligheden. Hvis noget skulle komme mellem dig og din masterclass, fortvivl ikke. Du kan altid gå ind og tilmelde dig igen til en ny dato. Når du har tjekket din masterclass, har du også adgang til optagelsen, så du kan øve materialet flere gange, hvis du vil.

Er denne masterclass med Alberto Villoldo virkelig helt gratis?

Ja, det koster intet at deltage i denne masterclass.

Er alle videoer på dansk?

Alle videoer har danske undertekster, så du kan vælge det, du foretrækker.

Hvordan kan jeg dele denne oplevelse med mine venner?

Du kan blot sende dine venner og familie et link til de videoer, du kunne lide, eller til login-siden. Så snart de er logget ind, kan de også se disse videoer.

Hvis du ønsker at deltage gratis i vores fælleskab, skal du kigge på fælleskabs-knapperne nederst på denne side eller segmentet ovenfor.

Jeg har stor rækkevidde (e-mail-liste, konto til sociale medier, magasin osv.) Og kunne forestille mig at markedsføre begivenheden professionelt. Hvordan kan jeg bidrage?

Vi har et affiliate program, hvor du kan tilmelde dig som affiliate partner og derved få provision for hvert køb af det fulde Courageous Dreaming med Alberto Villoldo. Her finder du alle de oplysninger, du har brug for: Bliv vores partner!